Ne pregătim de luna octombrie cu noi oferte

Cât de greu este să închiriezi o maşină bună în România? Cu AutoBoca, totul este mai simplu şi nu dai de bătăi de cap!

În ultimii ani, din ce în ce mai mulţi români călătoresc des prin ţară, fie în interes de afaceri fie pentru a întreprinde mici excursii sau vacanţe cu familia. Această schimbare poate fi explicată şi de apariţia firmelor multinaţionale. Mulţi investitori străini au identificat un potenţialul economic ridicat în România (pe anumite sectoare, în special cel IT). Din acest motiv, un număr mare de firme străine activează aici, aducând un impact considerabil asupra economiei (şi piaţa locurilor de muncă).

Acestea ajung în ţara noastră şi deschid afaceri profitabile. Localnicii şi-au găsit locuri de muncă şi au profitat de expunerea la tehnologii noi şi interesante. Ei au putut creşte atât profesional cât şi în ceea ce priveşte calitatea a vieţii de care se bucură zilnic.

Photo credit: Constantin Seghedin

Pentru a întreţine o afacere şi pentru a o dezvolta, este necesar să se întreprindă multe întâlniri cu potenţiali clienţi, asociaţi sau viitori parteneri, ceea ce implică şi multe drumuri prin ţară. Astfel, românii au nevoie de o mobilitate sporită şi eficientă. Cererea pentru mijloace de transport de calitate a crescut în 2017. Oamenii caută maşini bune, pe care le pot utiliza fără probleme pentru a ajunge în siguranţă la destinaţiile vizate. Ei vor să pornească la drum fără să întâmpine dificultăţi. Este mai uşor decât credeţi să descoperiţi România la volanul unui autoturism frumos.

Alba Iulia

Photo credit: Felicia Prodan

La acest capitol, intervin firmele de rent, ce pot îndeplini aceste nevoi. Este o soluţie optimă atunci când ai nevoie pentru câteva zile de un autoturism bun şi cu care să te deplasezi cu uşurinţă. Însă, tot procesul de a găsi o firmă de încredere, ce îţi poate oferi maşini de calitate, poate deveni copleşitor, mai ales dacă eşti şi la prima închiriere. Cât de greu este să închiriezi un autoturism în România? Există servicii profesioniste de rent româneşti? Răspunsul este DA!

Trebuie doar să cauţi cu multă atenţie şi vei găsi companii ce te pot ajuta să îţi găseşti un partener de drum pe care să te poţi baza. Internetul poate fi o unealtă tare folositoare în procesul evaluării opţiunilor existente pe piaţă. Recenziile, comentariile şi testimonialele lăsate de alte persoane ce au închiriat maşini, pot fi surse valoroase. În această manieră, vei obţine câteva sugestii pertinente care îţi vor uşura planificarea pentru următoarea călătorie. Sunt multe surse de încredere pe care le puteţi accesa pentru a descoperi rapid o firmă de la care să luaţi o maşină bună.

Photo credit: Bogdan Tofan

AutoBoca este una din firmele româneşti care ajută mii de turişti să închirieze fără probleme autoturisme de calitate, optime pentru drumeţii de scurtă şi lungă durată. Activăm pe piaţa de închirieri de foarte mulţi ani şi ne folosim de această experienţă pentru a duce serviciile de rent la un alt nivel de calitate. Desigur, asta presupune eforturi constante şi mult devotament, însă nu ne temem de astfel de provocări. Din contră! Noi, cei de la AutoBoca, punem mereu nevoile clienţilor pe primul loc.

Ştim că este foarte important ca cei care ne păşesc pragul să plece zâmbind şi de aceea suntem foarte atenţi cu ce maşini includem în flota noastră. Ar fi păcat să nu descoperi şi tu un mijloc de transport potrivit drumului pe care îl ai în faţă. Profită de experienţa noastră şi de autoturismele de calitate disponibile spre închiriere.

Se spune că îţi poţi da seama de calitatea unei companii după valorile şi misiunea ce sunt folosite drept ghid pentru desfăşurarea activităţilor. Deşi nu multe persoane vor lua în considerare şi acest element, joacă un rol esenţial privind succesul colaborării cu acea firmă. Valorile sunt văzute precum etaloane morale ce sunt resimţite în formarea angajaţilor, crearea pachetelor de servicii şi cel mai important modul de tratare a clienţilor.

La AutoBoca, vei găsi profesionalism, transparență 100%, ospitalitate şi cordialitate. O comunicare frumoasă cu cei interesaţi de autoturismele noastre, are ca drept rezultat închirierea de tranzacţii de succes şi foarte posibil câştigarea de clienţi recurenţi. Dacă vei fi mulţumit de serviciile noastre de închirieri, cel mai probabil, vei reveni. Mulţi din cei care au închiriat de la noi maşini, au revenit ulterior şi pentru a doua sau a treia oară.

În acest sens, încercam atât să ne adaptăm cerinţelor de pe piaţa cât să ne şi modernizam periodic flota. Aşadar, dacă vei alege să închiriezi o maşină de la AutoBoca, te poţi aştepta să găseşti cele mai noi modele şi un număr considerabil de opţiuni. Fiecare drum are specificitatea sa, ceea ce înseamnă că este nevoie şi de un mijloc de transport diferit. Ce autoturisme poţi închiria de la AutoBoca? Haide să afli mai multe detalii despre ofertele noastre de rent pentru toamna 2017!

Toamna aceasta, AutoBoca te aşteaptă cu multe surprize la închirieri maşini

Autoboca pregăteşte noi oferte avantajoase pentru clienţi în luna octombrie ce pot fi accesate oricând de doritorii de experienţe auto plăcute. În flota AutoBoca, vei găsi modele diferite de autoturisme din clase diferite. În această manieră, poţi fi sigur că vei găsi o maşină potrivită pentru nevoile tale de transport, indiferent de drumul ce urmează să îl întreprinzi. Tot ce trebuie să faceţi este să discuţi cu noi. Te putem ajuta să porneşti la drum cu uşurinţă.

Photo credit: Bogdan Tofan

Dacă urmează să călătoreşti prin oraşele mari din România, poţi închiria un autoturism din clasa mini precum VW Polo Automat sau Hyundai I20. De ce? Fiindcă, de regulă, acestea dau dovadă de o utilitate şi eficientă ridicată în traficul aglomerat. De asemenea, nu va fi foarte dificil să găseşti un loc de parcare. Recent, am introdus în flota noul model de VW Polo Automat şi suntem convinşi că vei fi încântat să conduci această maşină.

Conform recenziilor primite din partea clienţilor noştri, Polo însumează un set de caracteristici care fac condusul să fie simplu şi fără probleme. Cei care au condus acest model de la VW s-au bucurat de experienţe cu totul speciale.

Pentru cei care au nevoie de autoturisme cu mai mult spaţiu, pot închiria câteva modele deosebite din clasa compact sau un SUV. În flota noastră vei găsi maşini precum VW Jetta, Citroen C-Elysee, Skoda Rapid, Suzuki Vitara şi lista poate continua. Vei dispune de un mijloc de transport de calitate şi întreţinut în condiţii excelente. De asemenea, vei avea certitudinea că la AutoBoca găseşti doar modele noi care sunt atent verificate de către specialiştii noştri.

Dacă urmează să călătoreşti cu un grup mai mare de persoane (5-7), atunci vei avea nevoie de un autoturism spaţios, robust şi care poate oferi un nivel ridicat de confort. Un microbuz ar putea fi o alegere excelentă şi un ajutor de încredere pentru drumurile lungi prin ţară. Printre noile modele de microbuze de la AutoBoca, putem enumera: Mercedes Benz Tourer, Renault Trafic, VW Touran, Chevrolet Orlando şi multe altele. Pentru mai multe detalii, poţi intra pe site-ul nostru oficial şi vei găsi lista completă.

Şi pentru că tu să pleci mulţumit în călătoria ta, pe lângă maşini noi şi de calitate, la AutoBoca vei găsi şi oferte avantajoase. Toamna aceasta, vei avea ocazia să închiriezi autoturisme bune şi să faci şi economie! Contactează-ne astăzi şi descoperă surprizele de rent pentru luna octombrie! Închiriezi o maşină bună şi nu plăteşti mulţi bani. Este chiar atât de simplu…

Inchirieri masini