Arta călătoriei în România: emoţii turistice de neuitat

Turişti fericiţi în România: bun venit într-o ţară minunată!

 

Pentru milioane de oameni arta călătoriei se simte, pulsând în vene atunci când vremea vacanţei se apropie. Fie că ne dorim sau nu, ajungem să ne gândim la locurile minunate pe care le putem vizita. Şi da, călătoria este o artă, pe care nu trebuie să o ignorăm sau să nu o apreciem așa cum se cuvine. Fiecare clipă poate deveni o amintire minunată, mai ales dacă reuşim să o împărţim cu cei dragi.

Călătoriile ne oferă şansa unică de a descoperi lucruri noi, menite să ne extindă orizontul social şi cultural. Atunci când avem ocazia de a călători, trebuie să facem acest lucru cu inimă deschisă. Acesta este cel mai bun mod de a strânge informaţii despre noile locuri vizitate.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

A venit timpul să ne gândim la locurile minunate pe care le putem vizita dacă timpul ne permite. Vacanţă de vara nu înseamnă doar somn până la ore târzii sau ieşiri în oraş cu prietenii. Ar trebui să aducă câte puţin din bucuria şi plăcerea de a lua contact cu un loc nou şi cu o poveste minunată. Din ce în ce mai mulţi oameni aleg să exploreze România cu entuziasm şi deosebită plăcere.

Sunt mulţi turişti fericiţi care vin în ţară pentru a lua contact cu istoria, cultură, artă şi politica românească. De asemenea, nici natura nu dezamăgeşte. Munţii Carpaţi, Delta Dunării, Dunărea, Marea Neagră, Marea insula a Brailei, Podişul Transilvaniei reuşesc mereu să atragă atenţia turiştilor romani şi străini.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Din fericire se pare că din ce în ce mai mulţi romani folosesc timpul liber pentru a încerca lucruri noi şi amuzante. Nu putem rămâne “prizonierii” tradiţiei. Nu. Este datoria noastră să încercăm să deschidem poarta înțelepciunii şi să-i accesăm secretele, care de multe ori sunt absolut minunate. Din acest motiv nu strică să dedicăm timp şi explorării României, o ţară care de multe ori ne surprinde cu darurile sale turistice. Timpul dedicat documentarii, ne ajută să găsim într-o perioadă relativ scurtă locuri minunate de vizitat.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Chiar dacă timpul liber este pentru majoritatea dintre noi limitat, nu strică să uităm peste sursele de informaţii existente. Pe măsură ce le consultam, devine mult mai uşor să găsim obiectivele turistice în ton cu plăcerile noastre.

De exemplu: dacă iubim istoria, atunci sigur vrem să vizităm Sighişoara, Sinaia, Târgovişte, Curtea de Argeş sau Suceava, oraşe recunoscute pentru natura sa istorică deosebită. Dacă preţuim natura şi tot ce ne oferă această, atunci putem să ne îndreptăm privirea către staţiunile montane din jurul arcului Carpatic sau cele situate în apropierea Marii Negre.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Magia unei călătorii de neuitat prin România

 

Ţara noastră este „casa” pentru mii de obiective turistice incredibile care mereu impresionează prin trăsăturile lor unice. Cei care locuiesc în România uneori uita de potenţialul turistic incredibil al ţării. Şi când reuşesc să viziteze o locaţie minunată, spun cu drag şi uimire „Wow, ce frumos este aici!”.

Şi noi am trecut prin astfel de momente şi am reuşit ne-am bucurat că trăim într-o ţară atât de frumoasă. Este cu adevărat magic să călătorim prin ţară, în căutarea  unor locuri unice, capabile să devină amintiri de nepreţuit. Din fericire, este destul de uşor să găsiţi un itinerariu interesant, pe care să-l urmăriţi cu drag.

Photo credit: Sebastian Ilie

Călătorii profesionişti ştiu cum să descopere locuri minunate în România şi apoi scriu note de călătorie interesante. Acestea sunt deseori citite de călători amatori care doresc să afle rapid cele mai faine locuri de vizitat într-un oraş sau regiune. De ce să nu mergem direct la cele mai frumoase locuri dintr-un oraş? În acest mod câştigăm timp şi reuşim să vizităm locuri minunate. Reducem şansele că mai târziu să dăm peste regrete (nu am vizitat locul „x” sau „y”).

Rent VW Jetta in Romania great price

Photo credit: Bogdan Tofan

Totuşi, în 2018 mai folosim mijloacele de transport tradiţionale? Uneori da şi alteori apelăm la servicii mai flexibile care pot spori semnificativ calitatea experienţei. Turiştii străini apelează cu încredere la servicii de rent a car. Ei închiriază maşini, în conformitate cu nevoile de transport pe care le au, şi pornesc la drum cu încredere. Este uşor de înţeles de ce ei optează pentru astfel de servicii. Alegi o maşină spaţioasă, eleganta şi confortabilă şi porneşti la drum. Simplu nu-i aşa?

În România este destul de uşor să închiriezi o maşină, mai ales după ce găseşti o firmă care să-ţi ofere acces la servicii de calitate. AutoBoca este una din firmele româneşti care vă pot surprinde într-un mod plăcut cu ofertele ei. În flota firmei o să găsiţi maşini de la producători auto de top precum VW, Dacia, Hyundai, Opel, Citroen, Skoda, Suzuki, Chevrolet, Mercedes Benz, Renault sau Ford. Am ales modele de calitate care pot oferi experienţe auto plăcute. Vrem ca fiecare client să se bucure de plăcerea condusului. Având în vedere că 96% din clienţii AutoBoca ne recomandă serviciile prietenilor şi familiei, putem spune că ne îndeplinim obiectivele.

Photo credit: Ionuț Dușmanu

Oricând doriţi să închiriaţi o maşină de la AutoBoca în România, intraţi cu încredere pe site-ul nostru. Este foarte uşor să închiriaţi online un autoturism de la noi. Avem un formular în trei paşi, pe care-l puteţi parcurge fără bătăi de cap.

De asemenea, dacă întâmpinaţi dificultăţi, noi suntem zilnic la dispoziţia voastră. Ne puteţi contacta cu uşurinţă prin intermediul chatului, Facebook, telefon sau email. De ce să nu profitaţi de ofertele noastre din această vară? Aveţi la dispoziţie mereu maşini de bun venit, uşor de închiriat!