Descoperă bucuria de a călători fără stres oriunde doreşti

O maşină de bun venit pentru o experienţă auto de neuitat

Călătoriile prin ţară reprezintă o oportunitate de a scăpa de rutina zilnică cât şi pentru a descoperi locaţii noi şi fascinante. Din fericire, România este binecuvântată cu un relief variat (peisaje spectaculare, munţi impresionanţi, formaţiuni naturale, dealuri de dor), istorie bogată cât şi clădiri deosebite ce datează de câteva secole.

Fără îndoială, vei găsi posibilităţi de divertisment potrivite pentru toţi membri familiei indiferent de regiunea pe care alegi să o vizitezi. Nu o să ştii pe unde să o iei având în vedere posibilităţile existente. Orice turist iubeşte să fie “asaltat” de opţiuni! Acestea aduc de cele mai multe ori povesti minunate care merită să fie împărţite cu prieteni buni.

Foto: Constantin Seghedin

Stresul nu are ce caută în timpul procesului de planificare a vacanţei. Aceasta ar trebui să fie una dintre cele mai frumoase perioade, având în vedere că urmează să pleci la drum alături de cei dragi pentru câteva zile de relaxare. În această perioadă vrei să te bucuri de timpul liber şi să nu dai peste elemente stresante sau bătăi de cap. De cele mai multe ori reuşeşti să faci acest lucru, mai ales dacă uiţi de presiunea locului de muncă. Însă, de multe ori, apar impedimente care îţi pot tăia din entuziasm şi îngreuna călătoria.

Un element foarte important este maşina folosită. Dacă vei dispune de un autoturism de calitate, atunci vei putea parcurge fără probleme sute de kilometri. Cum poţi să te asiguri că fiecare drum este plăcut şi confortabil? Răspunsul la această întrebare vină după o analiză atentă a posibilităţilor de transport existente.  Ne-am gândit ca am putea fi de folos in întreprinderea voastră!

Photo credit: Ștefania Lău

În unele situaţii, maşina personală nu este o variantă avantajoasă, aşa că o soluţie mai bună ar fi să te orientezi către opţiunile de rent. De ce? Este simplu: ai la îndemână un autoturism bun, potrivit pentru drumul pe care-l ai în faţă! Cu informaţii utile, vei putea identifica cu uşurinţă acele companii de închirieri care merită atenţia ta. Recenziile, testimonialele şi feedbackul lăsat de la alţi clienţi pot fi surse valoroase.

În acest fel, vei putea să evaluezi realist care este cu adevărat calitatea serviciilor acelei companii. AutoBoca este una dintre firmele de rent profesionale din România şi sunt sute de mii de persoane care s-au arătat mulţumite de performanţa maşinilor închiriate de la noi.  Noi te putem duce cu uşurinţă la destinaţie! Cum? Avem numeroase autoturisme de calitate pe care le puteţi închiria cu încredere şi la preţuri avantajoase!

Oamenii care doresc să călătorească prin ţară fără să simtă presiunea drumurilor, au şansa să conducă maşini puternice din clase diferite. Diversitatea auto joacă un rol esenţial în setarea unor experienţe auto pozitive, lipsite de probleme. De aceea, AutoBoca are foarte mare grijă în procesul selecţiei de autoturisme ce vor face parte din flota noastră.

Vrem să îţi oferim doar ce este mai bun pe piaţă, pentru că tu să ai experienţe auto cât mai plăcute. Din acest motiv, specialiştii noştri analizează în amănunt caracteristicile fiecărei maşini şi le aleg pe cele care îndeplinesc standarde înalte de calitate. Cât de dificil este să ai parte de o călătorie fără probleme? Cu AutoBoca este mai simplu decât crezi! Haide să afli mai multe detalii privind ce oferte ţi-am pregătit pentru aceasta toamnă!

Bucură-te de un drum lipsit de stres şi impedimente cu o maşină de la AutoBoca

Noi vrem să le oferim oamenilor şansa  de a călători prin România la volanul unei maşini de calitate ce poate fi închiriată la un preţ avantajos. La final de sezon, vei descoperi câteva promoţii ce sunt demne de luat în considerare. Vei avea şansă să conduci un autoturism bun fără să faci compromis la calitatea şi performanţă acestuia. Acum puteţi opta pentru o ofertă avantajoasă şi evident să porniţi la drum la volanului unui autoturism de calitate bună!

Photo credit: Bogdan Tofan

Ce fel de maşini poţi închiria de la AutoBoca? Depunem eforturi constante pentru a ne asigura că putem îndeplini nevoi de transport variate. Astfel, în flota noastră, vei găsi autoturisme din clasa mini, compact, SUV şi microbuze. Totul depinde de preferinţele tale şi de numărul de pasageri. Mai mult decât atât, pentru că tu să ai parte de toate condiţiile necesare pentru un drum fără probleme, am introdus în flota peste 100 de maşini noi! În acest fel, vei avea şansa să conduci un autoturism cu puţini kilometri la bord şi cu zero probleme tehnice!

Câteva opţiuni ce merită menţionate sunt: VW Polo Automat, Skoda Rapid, Suzuki Vitara, Citroen C-Elysee şi Mercedes Benz Tourer. Sunt autoturisme potrivite pentru călătorii diverse fir prin ţară fir prin marile oraşe româneşti. VW Polo Automat se număra printre ultimele adiţii din flotă şi este o maşină ideală pentru vacanţe în cuplu. Este foarte simplu de manevrat şi poate fi partenerul de drum ideal pentru a te strecura cu uşurinţă printr-un trafic aglomerat.

Skoda Rapid autoturism inchiriere

Skoda Rapid este printre opţiunile preferate de clienţii noştri care pleacă în vacanţe cu familia. Această maşină din clasa compact este foarte generoasă în privinţa spaţiului, atât în interior cât şi în portbagaj. Nu te vei simţi limitat şi vei putea să îţi iei toate lucrurile necesare pentru vacanţă ta. Conform feedbackului primit, Skoda Rapid nu te va dezamăgi nici în cele mai dificile situaţii.

Suzuki Vitara este un SUV elegant şi puternic care te va aduce în siguranţă la destinaţiile vizate de tine. Este un autoturism des închiriat pentru călătoriile în zonele montane. De regulă, infrastructura în aceste regiuni are neajunsuri, însă cu un Suzuki Vitara nu vei simţi dificultăţile rutiere. Din contră! Va fi o adevărată plăcere să conduci acest SUV. Credem că te poate impresiona indiferent de drumul pe care-l urmezi!

Citroen C-Elysee este din nou una dintre alegerile populare ale clienţilor noştri. Vei dispune de o maşină elegantă, spaţioasă şi sigură. Orice drum va fi o experienţă plăcută cu un Citroen C-Elysee! Dacă urmează să pleci cu un grup mai mare de persoane (5-9), atunci o idee bună ar fi să închiriezi un microbuz precum Mercedes Benz Tourer. Calitatea maşinilor sub marca Mercedes este recunoscută pe plan internaţional, iar acest model de microbuz nu se lăsă mai prejos. Mercedes Benz Tourer poate acomoda până la 9 persoane şi poate fi soluţia ideală dacă plănuieşti să faci un tur al României.

Bineînţeles, lista de modele de maşini ce pot fi închiriate de la AutoBoca este mul mai lungă. Poţi afla mai multe detalii pe site-ul nostru oficial sau poţi contacta unul dintre agenţii noştri. Ei sunt oameni ce au multă experienţă în domeniu şi îţi pot oferi oricând informaţiile de care ai nevoie. Te poţi baza pe agenţii AutoBoca să te asiste pe tot parcursul procesului de închiriere. În doar câteva minute poţi avea maşină dorită, curată, cu plinul făcut şi gata să te ducă în vacanţă!

De asemenea, am pregătit şi un pachet de servicii extra menite să îţi facă drumul şi mai plăcut. În funcţie de nevoile tale, vei putea alege Internet to Go, asigurare extra, şofer personal, mobile rent şi multe altele. Cu AutoBoca tu eşti cel care alege! Noi îţi oferim toate condiţiile pentru a te bucura de o experienţă auto superioară. Contactează-ne astăzi şi află mai multe detalii despre ofertele noastre tomnatice!

Inchirieri auto oras