Noul Jetta sau Touran pentru călătorii cu prietenii?

City break sau o vacanţă la munte cu tot grupul? Te invităm să descoperi câteva variante demne de o călătorie specială!

Gingăşie turistică peste pământul românesc; o găseşti mereu dacă căutaţi cu atenţie prin ţară. România are o latură cu totul specială, una care te surprinde mereu cu amintiri frumoase. O vacanţă este binevenită oricând şi orice ieşire din ţipar se poate transforma într-o amintire plăcută la care să te gândeşti cu drag. Aşa că de ce să nu începi 2018 cu iniţiative cât mai creative şi să porneşti într-o mică explorare a României?

Opţiunile sunt multiple şi întotdeauna va fi ceva interesant de descoperit. Nici nu trebuie să te complici prea mult cu planificările. Un city break sau o excursie de 2-3 zile cu prietenii tăi poate fi remediul perfect pentru a te scăpa de stres şi griji. Sunt atât de multe variante de avut în vedere încât poate fi destul de greu să te rezumi doar la o destinaţie.

Ce trebuie să faci pentru a te bucura de o experienţă turistică deosebită? În primul rând trebuie să alegi o destinaţie (sau mai multe, în funcţie de preferinţe). Din fericire, România nu duce lipsă de atracţii turistice şi locaţii pline de istorie, cultură şi peisaje spectaculare. De regulă, pe timp de iarnă, munţii se număra printre regiunile populare de mers în vacanţe.

Parcă sezonul rece este mult mai uşor de suportat când te vezi înconjurat de un cadru natural superb, cu zăpadă abundentă ce te îmbie să te dai cu sania. Sezonul rece vine şi cu posibilităţi interesante, pe care le puteţi avea în vedere. Aşa cum poate ştiţi deja, sunt mii de romani care abia aşteaptă să colinde pârtiile de schi.

Photo credit: Marius Isac

Poiana Braşov, Sinaia, Predeal, Durau, Vatra Dornei sunt doar câteva dintre posibilele staţiuni unde ai petrece câteva zile pline de relaxare şi voie bună (mai ales în compania prietenilor tăi). Bineînţeles, se găsesc lucruri interesante chiar şi pe lângă marile oraşe din România. De exemplu, în apropierea Bucureştiului, sunt multe obiective turistice interesante care merită atenţia ta.

O vizită la Palatul Mogoşoaia sau la Pădurea şi Lacul Snagov ori la Palatul Stirbey ar putea fi îndeajuns pentru că simţurile tale să fie încântate şi să te bucuri de noi descoperiri. Să aveţi aparatul foto pregătit. O să simţiţi nevoia să-l folosiţi. Ar fi chiar păcat să nu imortalizaţi în câteva fotografii faine diverse peisaje sau monumente istorice importante.

Photo credit: Vasile Prisacariu

În al doilea rând, pentru a te bucura de o vacanţă lipsită de probleme şi a dispune de libertate totală (să opreşti unde doreşti şi când doreşti), vei avea nevoie să ai la îndemână un mijloc de transport de calitate. Nu este întotdeauna simplu să găseşti modelul potrivit. Fiecare drum vine cu specificităţile lui iar unele zone sunt mai dificil de parcurs decât altele.

De aceea, foarte mulţi turişti recurg la serviciul de închirieri maşini ori de câte ori vor să se bucure de un autoturism bun. Este o soluţie relativ eficienta, simplu de accesat şi te poate scuti de multe bătăi de cap. Cu ajutorul profesioniştilor vei pleca în excursie fără probleme şi chiar îţi va face plăcere să conduci pentru multe sute de km. Firmele rent de top au personal profesionist, care poate fi de real ajutor în timpul procesului rent.

Photo credit: Cosmin Ilieș

Unde poţi găsi şi tu modele deosebite ce pot fi închiriate la un preţ avantajos? Ce fel de maşina s-ar potrivi cel mai bine pentru vacanţă ta? AutoBoca poate avea răspunsurile la aceste întrebări. În rândurile următoare îţi vom prezenta câteva sugestii pe care ar merita să le iei în considerare. Haide să afli chiar acum despre ce este vorba!

VW Jetta sau VW Touran pentru vacanţe de neuitat

După cum am menţionat, selectarea unui autoturism de calitate ce poate fi închiriat la un preţ mic, nu este un proces mereu uşor. Însă, dacă vei apela la oameni specializaţi în domeniu, vei accesa cu uşurinţă oferte bune de rent cât şi modele noi de maşini. Şi tocmai aceste beneficii (chiar şi multe altele) le poţi găsi la AutoBoca.

În flota noastră am introdus recent multe autoturisme noi ce aparţin de clase diferite. Ştim că fiecare călătorie vine cu nevoi diverse şi din acest motiv, întotdeauna căutăm să personalizăm serviciile oferite. Practic, la AutoBoca, te poţi aştepta la agenţi profesionişti, maşini de calitate şi preţuri greu de refuzat!

Photo credit: Bogdan Tofan

Ce fel de model merită să închiriezi pentru vacanţele cu prietenii în România? Totul depinde de preferinţele şi intenţiile tale. Dacă plănuieşti un city break undeva prin Iaşi, Cluj, Bucureşti şi nu numai, atunci ar fi de preferat să optezi pentru un autoturism potrivit drumurilor urbane. Nu este niciun secret că marile oraşe din România sunt aglomerate şi cu un trafic intens.

Din acest motiv, noi îţi recomandăm să închiriezi ultimul model de VW Jetta. Este un autoturism cu adevărat deosebit şi îndeplineşte cele mai înalte standarde de calitate. Nu vei avea nimic de reproşat în privinţa spaţierii, confortului sau a performanţei la drum. VW Jetta a primit doar recenzii pozitive şi toţi clienţii noştri ce au optat pentru această maşină au fost foarte mulţumiţi.

Photo credit: Bogdan Tofan

În cazul în care vrei să cutrieri munţii cu un grup mai mare de persoane, atunci vei avea nevoie de un mijloc de transport mai spaţios decât Jetta. Un microbuz precum VW Touran ar putea fi alegerea perfectă. Aduce un plus de siguranţă şi confort şi poate acomoda până la 7 persoane. Însă asta nu înseamnă că este dificil de manevrat. Din contră! VW Touran este un autoturism versatil şi adaptat la şoselele româneşti.

Şi partea bună este că poţi închiria aceste modele noi de autoturisme la un preţ mic de la AutoBoca. Ne dorim ca toţi clienţii noştri să plece zâmbind şi cu maşina de bun venit potrivită pentru călătoriile lor. În acest sens, am creat câteva oferte avantajoase de rent pentru luna ianuarie 2018 pe care nu ar trebui să le ratezi. Descoperă şi tu o maşină care să te ducă la destinaţie într-un mod plăcut, lipsit de probleme!

Inchirieri masini