Avem o ţară minunată

Descoperă fără stres una din cele mai frumoase tări din Europa

 

Mocanita Romania

Din ce în ce mai mulţi turişti vin în România pentru a explora regiuni superbe, conectate la graţia naturii şi nu numai. Darurile ţării noastre sunt cu adevărat speciale. Este important să fiţi bine informaţi atunci când porniţi la drum, mai ales dacă doriţi să vă bucuraţi de experienţe plăcute. Aveţi în prezent posibilitatea de a descoperi fără stres una dn cele mai frumoase tari din Europa: România. Ţara noastră ascunde o gamă variată de obiective turistice, diverse şi fascinante. Vorbim de monumente istorice şi culturale, mici şi mari, care surprind privitorul fără efort. Sunt câteva poveşti frumoase care merită să le aflaţi. În prezent aveţi posibilitatea de a porni în adevărate drumeţii speciale.

Împreună cu AutoBoca puteţi explora Moldova, Transilvania, Tara Românească, Bucovina sau Maramureşul fără reţineri. Vă oferim posibilitatea de a închiria o maşină bună şi implicit să călătoriţi oriunde doriţi cu drag. Ştim că uneori drumurile proaste din România vă pot face viaţa un coşmar. Totuşi, cu atenţie şi evident cu maşina potrivită o să reuşiţi să depăşiţi acest obstacol. Avem sedii în peste 20 de locaţii din România. De aici puteţi închiria cu încredere un autoturism. Agenţii noştrii sunt mai mult decât pregătiţi să vă ofere informaţii detaliate despre posibilităţile de închiriere din fiecare locaţie în parte. În flota Autoboca o să găsiţi multe autoturisme, potrivite pentru activităţi diverse.

 

Descoperă România la volanul unei maşini de Bun Venit de la AutoBoca

 

tara vatra

În prezent sunt foarte multe persoane care doresc să închirieze autoturisme sigure şi de calitate. Maşinile noastre de bun venit au fost alese cu atenţie. Ele pot fi închiriate pentru drumeţii personale sau escapade turistice prin munţii Carpaţi!

Aveţi în faţă o cascadă de obiective turistice din care puteţi alege. Pe măsură ce se apropie data plecării, nu strică să strângeţi câteva informaţii despre locul pe care urmează să-l vizitaţi. Firma noastră oferă oamenilor posibilitatea de a închiria maşini bune şi utile. O să găsiţi în flota AutoBoca diferite segmente: microbuze, dube, SUV, mini, standard, compacte şi premium. Am împărţit aceste maşini în segmente clare pentru a ajuta clienţii să găsească rapid un mijloc de transport sigur. Nu vrem să pierdeţi timp căutând printre diverse modele.

iarna

Photo credit: Bogdan Tofan

Sunteţi pregătiţi să descoperiţi mai multe lucruri despre cele mai interesante locuri de vizitat din România? Dacă răspunsul este da, atunci trebuie să găsiţi o maşină bună pe care să o conduceţi cu încredere oriunde doriţi. Serviciul nostru este uşor de accesat. În doar câteva minute o să aveţi la dispoziţie o maşină – GATA de Drum! De ce să pierdeţi timp prin benzinării? Maşina va este predată cu plinul făcut, asigurată şi curată! Doriţi să porniţi la drum cu una din maşinile noastre de Bun Venit? Sperăm că răspunsul este da! Noi suntem zi de zi pregătiţi să vă închiriem maşini elegante dar şi puternice!

de unde pot inchiria o masina

Să nu uităm de serviciile extra pe care le puteţi accesa! De exemplu: aveţi în prezent posibilitatea de a adăuga maşinii închiriate GPS, şofer adiţional, asigurare exces, asigurare storno, MOBILE rent şi Internet to Go. Aceste servicii extra pot fi accesate cu atenţie. Aveţi în prezent nevoie de o maşină pentru o bună perioadă de timp? AutoBoca va sta la dispoziţie cu o flotă impresionantă! De ce să nu porniţi la drum cu o maşină de calitate? Vrem să vă simţiţi bine în timp ce exploraţi România!

Inchirieri auto oras